Mutluluğa Giden Yol – Kişiye Özel Çiçek Tasarımı

Mutluluğa Giden Yol – Kişiye Özel Çiçek Tasarımı

British Columbia Üniversitesi’nde psikolog olan Elizabeth Dunn, “Mutluluğa giden yolda başkaları için para harcamak insanın kendisi için para harcamasından daha etkili bir yol olabilir.” diyor.

Yani bizler hediye almaktan ziyade sevdiklerimize hediye vermeyi daha çok seviyor olabiliriz.

Hediye vermenin amacı şüphesiz ki karşımızda yer alan kişiyi özel hissettirmek… Bunun en iyi yollarından biri ise o kişiye özel hazırlanmış bir çiçek tasarımı değil midir? Özel günlerinizi daha özel hale getirmek veya sıradan bir günü güzelleştirmek için doğanın bize verdiği en büyük hediye olan çiçekleri kullanmak mutluluğa giden hızlı bir yol olamaz mı?

Eğer siz de böyle düşünüyorsanız muhakkak tasarımlarımıza bir göz atmalısınız.

İster bohem bir buket ister görkemli bir aranjman, isterse minik bir sukulent çalışması olsun… Tasarımcılarımızın tecrübeleri ve yenilikçi yaklaşımları ile hayallerinizdeki çiçeği hazırlamak ve sevdiklerinizi mutlu etmek bizler için de büyük bir keyif olacaktır.

 

Çiçek tasarımcımız Tayfur Öztoprak; “Yüzlerce çiçek türü arasından dilediğinizi seçebilir hayalinizde yer alan çiçek tasarımına sahip olarak sevdiklerinizin yüzündeki gülümsemenin mimarı olabilirsiniz.” diyor.

 

Gazebo Flowers & Events olarak kişiye özel çiçek tasarımlarımızla her yerde karşınıza çıkan klasikleşmiş çalışmalardan uzak duruyoruz. Her bir çiçek hazırlığında aynı heyecanı hissediyor ve bu heyecanı tasarımımıza yansıtıyoruz. Amacımız sizin zevkinizle bizim tecrübelerimizi buluşturmak ve ortaya eşi benzeri olmayan bir çiçek çalışması çıkarmak. Hayal gücünüzü ve zevkinizi çiçeklerimize yansıtırken özel günlerinizi unutulmaz hale getirmek istiyoruz.

 

Mutluluğa giden yolda kişiye özel çiçek tasarımlarımızla yanınızdayız.